Dien een bezwaarschrift in!

 

Wij hebben een gebruiksvriendelijke module ontworpen waarmee u heel eenvoudig een gepersonaliseerd bezwaarschrift kan samenstellen.

Belangrijk om weten: elke inwoner mag meerdere bezwaarschriften, evenwel met verschillende argumenten, indienen. Ook burgers van buiten Denderleeuw, Iddergem of Welle kunnen een bezwaar indienen. Probeer dus zo veel mogelijk mensen uit uw omgeving en vriendenkring te mobiliseren om onze Vlamovenput te redden van het volstorten!

 

Hoe werkt deze module?

 

Vul alle velden in en vink een aantal bezwaren aan die u het nauwst aan het hart liggen. Klik vervolgens 1x op de knop >> Maak bezwaarschrift >> om uw gepersonaliseerd bezwaarschift samen te stellen.

Vervolgens moet u dit document afdrukken en ten laatste op 6 maart 2019 bezorgen op het gemeentehuis van Denderleeuw. Als u het manueel binnen brengt op de gemeente vraag je best een ontvangstbewijs. Via de post opsturen kan natuurlijk ook: College van Burgemeester en Schepenen, A. De Cockstraat 1, 9470 Denderleeuw.

 

Ga naar de module om een bezwaarschrift te maken »

Nieuws

 

Bezoek onze Facebook pagina


De website Red de Vlamoven is politiek-neutraal en staat los van de website Red de Kouter.


19 februari 2019

Het was een lange stilte voor de storm... maar sinds enige tijd hangt er opnieuw een "Bekendmaking openbaar onderzoek over een aanvraag van omgevingsvergunning" aan de Vlamovenput. Er kan tot 6 maart bezwaar worden ingediend via onze website of via het omgevingsloket (link volgt zodra beschikbaar).

Bekendmaking openbaar onderzoek stedenbouw


3 oktober 2017

Het is lang stil geweest, maar op zitting van 26 september 2017 heeft het College van Burgemeester en Schepenen de vergunning voor het opvullen van de Vlamovenput geweigerd. De aanvrager kan tegen deze beslissing in beroep gaan, maar het signaal dat het bestuur geeft is alvast hartverwarmend.


18 juli 2017

222x bedankt! Er werden via de website van Red de Vlamoven 222 individuele bezwaarschriften samengesteld! Er werden op 18 juli 221 bezwaarschriften afgegeven op het gemeentehuis van Denderleeuw. Tijdens de overhandiging waarop geen lid van het college van burgemeester en schepenen kon aanwezig zijn (toeval?) werd nog 'n bezwaarschrift samengesteld dat deze namiddag wordt afgegeven.


12 juli 2017

Bezwaarschriften kunnen nu ook vanop je reisbestemming worden samengesteld: er werd een "SEND TO" functie toegevoegd waardoor het bezwaarschrift in onze mailbox komt. Wij printen het bezwaarschrift voor jou af en bundelen het. Vergeet deze optie onderaan het bezwaarschrift niet aan te vinken.


4 juli 2017

Nieuw bezwaar toegevoegd aan bezwaarschrift: "De berekeningen in verband met het opvulvolume kloppen niet. Zo wordt er van uitgegaan dat de Vlamovenput maar 80cm diep zou zijn. In werkelijkheid is deze put dieper..."


2 juli 2017

Bekendmaking openbaar onderzoek stedenbouw

De aanvraag met betrekking tot het opvullen van de vlamovenput kwam eerder toevallig aan het licht.